Kamers &
Prijzen

Gare du Nord betreft een kleine bed and breakfast, met 9 kamers in zijn totaliteit blijft het een knus verblijf. Elke morgen wordt een heerlijk vers ontbijt geserveerd voor alle gasten tussen 9.00 en 11.00.

Zoals nergens anders

De uniek ingerichte kamers ademen een sfeer uit die zich onderscheidt van vele andere Bed and Breakfasts. Het belangrijkste voor ons is de gasten voorzien van een gezellige, schone en bijzondere kamer met een comfortabel bed en natuurlijk een vers en goed ontbijt.

De authentieke finca met zijn dikke muren zorgt ervoor dat het in de zomer koelis en in de winter warm. Het altijd koele briesje in de zomer zorgt voor een aangename temperatuur.

Er zijn verschillende kamers beschikbaar. We hebben drie soorten tweepersoonskamers allen met een eigen badkamer, een aantal met de mogelijkheid voor een extra bed.

Standard

De standaard kamers hebben een balkon en zijn uitgerust met heerlijke bedden en eenvoudige badkamers, terwijl ze onze gasten van alle comfort voorzien.

Standard plus

De standaard plus kamers zijn een beetje ruimer of hebben een eigen terras. De badkamers bieden comfort evenals de heerlijke boxsprings.

Deluxe

De deluxe kamers zijn zeer ruim met een moderne badkamer met een grote douche. Met airconditioning en een minibar met een fijne selectie van kwaliteit dranken, wijnen en champagne.

november t/m maart

Standard

€ 80

Standard plus

€ 85

Deluxe

€ 95

Tijdens deze maanden wordt er geen ontbijt geserveerd.

april, mei & oktober

Standard

€ 105

Standard plus

€ 115

Deluxe

€ 140

juni &
september

Standard

€ 140

Standard plus

€ 150

Deluxe

€ 170

juli & augustus

Standard

€ 150

Standard plus

€ 170

Deluxe

€ 190

Extra info

Bij verblijf van enkel één of twee nachten wordt €15,- extra in rekening gebracht.

Een extra bed kan op verzoek geplaatst worden tegen een vergoeding van €35,- (inclusief ontbijt).

Aangezien er beperkte beschikbaarheid is, hebben annuleringen een grote invloed op een kleine B&B als Gare du Nord. Om er zeker van te zijn dat we niet tegen zogenaamde “no-shows” aanlopen vragen we een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. We begrijpen dat plannen om wat voor redenen dan ook altijd kunnen veranderen. Om misverstanden te voorkomen hebben we annuleringsvoorwaarden opgesteld.

Vanwege de beperkte accommodatie is het annuleringsbeleid als volgt:

Nadat we de reservering voor u hebben gemaakt, vragen we een aanbetaling van 50% van het volledige bedrag. De aanbetaling garandeert uw reservering en wordt niet gerestitueerd.

Voor de overige 50% hebben wij de volgende annuleringsregeling:

  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor de gereserveerde datum wordt, alleen de borg wordt in rekening gebracht.
  • Bij annulering meer dan 2 maanden voor de gereserveerde datum wordt 25% van de tweede betaling wordt in rekening gebracht.
  • Bij annulering meer dan 1 maand (31 dagen) voor de gereserveerde datum wordt 50% van de tweede betaling wordt in rekening gebracht.
  • Bij annulering minder dan 1 maand (31 dagen) voor de gereserveerde datum wordt 100% van de tweede betaling wordt in rekening gebracht.

Wij annuleren automatisch elke reservering waarvoor wij geen geldige creditcard ontvangen of geen bericht van betaling binnen 7 dagen.

Deze locatie is vooral geschikt voor volwassenenen en kinderen vanaf 12 jaar. Wij zijn gay friendly, dus voor alle volwassenen op zoek naar een rustig verblijf in een knus dorpje zijn wij de juiste accommodatie!

Alle prijzen zijn inclusief de Balearic eco tax