Locatie

Op een bijzondere locatie aan de rand van het kleine, idyllische dorpje Sant Joan de Labritja is onze Bed and Breakfast gevestigd. Omringd met de gezelligheid van het unieke hippie dorpje waan je je in het echte Ibiza.

In de groene tuin achter Gare du Nord en in de gezellige bar beneden wordt elke morgen een kakelvers ontbijt geserveerd tussen 9 en 11.

Met vele boomgaarden en ruige natuur op loopafstand kun je hier wandelend goed je neus ophalen en de vele facetten beleven die het noorden van Ibiza te bieden heeft.
Als je sportief bent aangelegd zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals mountainbiken en paardrijden. Om tot rust te komen zijn er ook verschillende mogelijkheden om yoga te beoefenen in het dorp.

Het traditionele dorp is de perfecte plek om te verblijven als je je rust wilt vinden en tegelijkertijd wilt genieten van de gezelligheid. In het dorpje bevinden zich een aantal kleine koffietentjes, restaurants, banken, winkeltjes en een apotheek. Op zondag vindt hier de leukste markt van Ibiza plaats met vrijwel alleen lokale producten. De gezelligheid en charme van deze markt doet denken aan vroegere tijden op Ibiza.

De noordelijke ligging neemt niet weg dat andere plaatsjes niet makkelijk bereikbaar zijn. Per auto is alles goed bereikbaar, zo heb je een aantal leuke dorpjes op 10 minuten afstand zoals Santa Gertrudis, San Miguel en San Carlos. Ook Ibiza stad is goed bereikbaar met de auto, binnen 20 minuten ben je er al. Het vliegveld is op 25/30 minuten afstand. Zowel ruige als mooie zandstranden zijn op kleine afstand bereikbaar, op 7 minuten afstand bevindt zich het meest dichtstbijzijnde strand met de auto. Ook zijn er vele goede restaurants op 5/10 minuten afstand van het dorp.

Boek nu